Policisté hledali opilce a narkomany za volantem. Nepřistihli žádného, zjistili ale jiné prohřešky
Ilustrační foto
Most

Most - Na Mostecku proběhla o víkendu republiková dopravní akce, která byla zaměřena na kontrolu dodržování pravidel silničního provozu, zejména na kontrolu zneužívání alkoholu a jiných návykových látek řidiči motorových vozidel.

Hlídky dopravních policistů během noci kontrolovaly řidiče na silnicích I. třídy a v obcích Most, Litvínov, Sedlec, Bečov, Rudolice, Liběšice, Ornice, Želenice, Chanov, Lom, Meziboří, Braňany a na dalších komunikacích.

"Během noci muži v uniformách zastavili 30 motorových vozidel. Ani jeden z kontrolovaných řidičů nebyl pod vlivem alkoholu či jiné návykové látky," uvedla mostecká policejní mluvčí Ludmila Světláková.

Policisté odhalili 14 přestupků v dopravě a za 11 z nich uložili řidičům pokuty. Tři přestupky budou postoupeny do správního řízení. Čtyři řidiči překročili povolenou rychlost a u jednoho vozidla policisté zjistili nevyhovující technický stav.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru