AKTUÁLNĚ OBRAZEM: Požár na Skupovce! Z hořícího bytu vytáhli člověka, než přijeli hasiči
Foto: Čtenář
Most

Most - Ve čtvrtek v dopoledních hodinách vypukl v jednom z bytů v mostecké ulici Josefa Skupy požár. Na místě je aktuálně několik jednotek hasičů, strážníci a policisté.

K požáru došlo v přízemním bytě krátce po desáté hodině dopolední. Podle našich informací vytáhl člověka z hořícího bytu náhodný kolemjdoucí, který si všiml kouře vycházejícího z oken a muži ihned přispěchal na pomoc. Sám se při tom nadýchal kouře a skončil v mostecké nemocnici. Hasiči dostali požár rychle pod kontrolu a z oken vyházeli ohořelý nábytek.

Byt měl údajně patřit staršímu muži. Na místě probíhá vyšetřování příčiny požáru. "Hasiči požár lokalizovali v 10:46. Z domu bylo vyvedeno 10 lidí," dodává mluvčí hasičů Lukáš Marvan. V tuto chvíli se již obyvatelé mohou vrátit zpátky do svých bytů. 

1912pozarjskupy6

Foto: Čtenář

1912pozarjskupy2

1912pozarjskupy3

1912pozarjskupy4

3x foto: Sandra Veverková

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru