Most vrátil mobilní pódium. Během provozu zjistil zásadní nedostatky
Mobilní pódium. Foto: město Most
Most

Most - Nové mobilní pódium, které město Most pořídilo před Vánocemi, bylo v úterý 14. ledna vráceno zpět dodavateli. Město odstoupilo od uzavřené smlouvy.

Důvodem je skutečnost, že po prověření dodaného mobilního pódia v rámci běžného provozu byly zjištěny zásadní nedostatky. Některé z parametrů, které město v rámci veřejné zakázky požadovalo, dodané zařízení nesplňovalo. Nejdůležitějším z kolizních parametrů byla únosnost pódia, kterou město požadovalo 500 kg/m2, avšak dodáno bylo pódium se skutečnou únosností 350 kg/m2.

„Stávající dodavatel nebyl schopen, po upozornění na nedostatky, zjednat nápravu a dodat zařízení dle parametrů zadávací dokumentace. Z tohoto důvodu město od uzavřené smlouvy odstoupilo a zařízení vrátilo,“ vysvětluje primátor města Mostu Jan Paparega.

Odbor investic mosteckého magistrátu již zajišťuje aktuální průzkum trhu a připravuje veřejnou zakázku na dodávku nového mobilního pódia tak, aby mohlo být využíváno již v průběhu této sezony. Z důvodu delších dodacích lhůt se dodání nového zařízení předpokládá zhruba v polovině roku 2020.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru