Maminka zlodějka! Jako skrýš pro svůj lup používala kočárek, plány jí pak překazila ochranka
ilustrační foto
Most

Mostecko - S kočárkem na nákupy bez placení vyrazila 31letá žena z obce na Mostecku. V jedné drogérii měla odcizit různé drogistické zboží v hodnotě 2 197 korun a poté prošla pokladnami bez placení.

Policisté z mosteckého obvodního oddělení ji ztotožnili díky místní a osobní znalosti. Policejní inspektor jí sdělil ve zkráceném přípravném řízení podezření ze spáchání přečinu krádeže. O pár dnů později měla žena krást opětovně.

"V centru města v supermarketu si v pondělí do kočárku měla ukrýt 30 kusů deodorantů, 17 kusů zubních kartáčků, sladkosti a další věci, vše za celkovou částku 4 358 korun," uvedla mostecká policejní mluvčí Ludmila Světláková. 

Na místě ženu zadržela ostraha a přivolala policii. Ta jí opětovně předala záznam o sdělení podezření ze spáchání přečinu krádeže. Už v minulosti podezřelá kradla a byla odsouzena. Včera ji zadržela ostraha po krádeži v jiném supermarketu. Odcizené zboží za 798 korun měla ukryté v kočárku.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru