Zlodějíček v mosteckém supermarketu netroškařil! Pod bundou mu zmizely lahve luxusního koňaku
ilustrační foto
Most

Most - Rychlé potrestání může očekávat 31letý muž z Litvínova. Ten měl minulý týden využít nestřeženého okamžiku a v jednom mosteckém supermarketu v oddělení alkoholických nápojů měl vytáhnout z papírových obalů dvě lahve značkového koňaku, které si ukryl pod bundu.

Poté prošel pokladnami, aniž by za zboží zaplatil. Lup ale nakonec neodnesl, byl zadržen pracovníky ostrahy. "Zboží v hodnotě 2 798 korun bylo zajištěno a vráceno zpět prodejně. Filuta poté putoval na policejní oddělení pro záznam o sdělení podezření ze spáchání přečinu krádeže ve zrychleném zkráceném přípravném řízení," uvedla policejní mluvčí Ludmila Světláková. 

Policie již státnímu zástupci odeslala zprávu o výsledku tohoto řízení. Muž kradl už v minulosti a byl za to odsouzen k nepodmíněným trestům, kdy se z vězení vrátil loni. Za toto jednání mu nyní hrozí s ohledem na kriminální minulost až tříletý trest.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru