Most - Leden. Měsíc, který je magický pro mnoho lidí snažících se začít hubnout, sportovat, prostě se sebou něco začít dělat. Začínají se plnit předsevzetí a lidé hledají rady, jak zhubnout, jak zpevnit postavu, aby se nestyděli svléknout v létě do plavek.

Myslíte-li to se změnou na nejbližší léto opravdu vážně, je skutečně leden ten správný měsíc, kdy začít. Za šest měsíců, kdy začínají prázdniny, lze dosáhnout až obdivuhodných výsledků. Stačí jen vědět, jak na to. Víte to? Pokud stále hledáte v nepřeberném množství informací ty správné, máme pro vás nabídku řešení.

Osobní a kondiční trenér Bc. Zdeněk Drexler připravil, ve spolupráci s inovačním a vzdělávacím centrem Bridge 714, workshop „5 zbraní pro efektivní boj s tělesnými tuky“, kde se dozvíte, jak na správné hubnutí a zpevnění postavy.

Kdo je Zdeněk Drexler? Osobní trenér působící v mosteckém Bulldog gymu. Absolvent prestižní Fitness Akademie Ronnie.cz, posluchač několika seminářů a odborných konferencí na téma výživa a sportovní výživa. Sportovec, který uběhl dva maratony a získal bronzovou medaili v soutěži men’s physique 2018. Ale hlavně táta od rodiny, který dokázal zhubnout a dostat se do formy.

Veškeré vědomosti nabité mnoha hodinami teorie i praxe vám nyní Zdeněk Drexler předá lidskou a srozumitelnou formou. Žádné odborné výrazy, žádné krkolomné teorie.

Kdy: 29. ledna 2020

V kolik: od 18:00 hodin Kde: Bridge 714, Most, ul. U Stadionu 714/30 (www.bridge714.cz)

Pro koho: Pro všechny ,kdo chtějí zhubnout a zpevnit postavu

Za kolik: 99,- Kč FB akce: https://www.facebook.com/events/476125766667223 Prodej lístků on-line: https://www.smsticket.cz/vstupenky/20084-workshop-5-zbrani-pro-efektivni-boj-s-telesnymi-tuky

Každý účastník obdrží po skončení workshopu do e-mailu e-book, kde budou veškeré informace z workshopu a jako bonus slevový kupon na masáž zad a šíje. Kapacita je omezená.

Lednový workshop je pilotním projektem k pravidelnému, navazujícímu setkávání zájemců o nastavení správného stravování a zařazení pohybu do svého života tak, aby zhubli, zpevnili postavu a měli ze sebe radost.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru