Jaké jídlo si můžete tento týden objednat z Formanky až domů? Tady je jídelníček
ilustrační foto
Most

Most - Restaurace Formanka pro vás připravuje čerstvá a velmi chutná jídla, poctivě, podomácku. Jídlo vám dovezou až domů, bez jakýchkoliv dalších nákladů. Zaplatíte tolik, jako byste zašli přímo do restaurace.

Oběd si můžete objednávat každý den od 10 do 12 hodin na telefonním čísle 776 675 594. Pro jistotu zvoleného pokrmu však doporučujeme si jídlo objednat již den předem. Pro rozvážená jídla platí stejné ceny, které jsou uvedené na jídelníčku.

Restaurace Formanka nabízí polední menu, v odpoledních a večerních hodinách si zde můžete vybrat některou z nabízených minutek. Otevřeno mají denně od 10 do 22 hodin, v pátek a v sobotu do 24 hodin.

Podívejte se, jaká jídla budou pro vás ve Formance vařit v tomto týdnu:

Jídelní lístek od pondělí 20. ledna do soboty 25. ledna 2020:

2001jidelnicek

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru