Nabízel muži k prodeji fotoaparát, pak ho napadl. Druhý výtečník mu mezitím sebral tablet
Ilustrační foto
Most

Most - Policie v Mostě obvinila z přečinu krádeže 28letého muže z Mostu a z přečinů ublížení na zdraví, výtržnictví a legalizace výnosů z trestné činnosti 27letého muže. Mladší z dvojice měl poškozenému muži v centru Mostu nabízet k prodeji fotoaparát.

Následně po slovní rozepři měl poškozeného udeřit pěstí do obličeje, poškozený upadl na zem a vypadl mu z ruky tablet. Toho využil druhý obviněný, který se na místě najednou objevil. Tablet měl ze země zvednout a následně utekl.

"Poškozený chtěl přivolat policii, útočník poškozeného požádal, aby policisty nevolal a slíbil mu, že věc vrátí. Doběhl druhého muže, tablet mu sebral a poté z místa také utekl. Napadený muž utrpěl lehké zranění. Obvinění byli již v minulosti trestáni. Policie dvojici stíhá na svobodě. Lup nebyl zajištěn," uvedla policejní mluvčí Ludmila Světláková.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru