Muž vbíhal do kolejiště tramvají, naštěstí to včas uviděli strážníci díky kamerám
Ilustrační foto
Most

Most - Kamerový systém pomáhá strážníkům mostecké městské policie odhalit přestupky, ale také může zabránit vážné nehodě.

Operátoři městského kamerového dohledového systému zaznamenali v ul. Budovatelů u bl. 94 dva muže, kteří popíjeli alkohol na veřejném prostranství v rozporu s obecně závaznou vyhláškou města Mostu 9/2017. Na místo byla vyslána motohlídka strážníků, kteří oběma mužům uložili pokutu ve výši 500 Kč a z místa je vykázali.

Kamerovým bodem na bloku 265 uviděli operátoři kamerového systému muže, který byl pravděpodobně pod vlivem alkoholu a vbíhal do kolejiště tramvaje. Dozorčí útvaru zároveň přijal několik oznámení této události od občanů a na místo ihned vyslal motohlídku strážníků. Strážníci muže z kolejiště odvedli a nasměrovali ho k místu jeho bydliště. Operátoři městského kamerového dohledového systému poté sledovali, zda muž uposlechl strážníky, a ten se již na místo nevrátil.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru