Muž porušil noční klid a neuposlechl strážníky, chtěl dál hlasitou oslavu
Ilustrační foto
Most

Most - Na linku 156 mostecké městské policie oznámil oznamovatel, že v domě dochází k rušení nočního klidu. Na místo byla vyslána motohlídka strážníků, která kontaktovala majitele bytu a vyzvala ho, aby hudbu ztišil a přestal se dopouštět přestupkového jednání.

Muž však strážníky neuposlechl a sdělil, že si bude pouštět hudbu, dokdy bude chtít, protože mají rodinnou oslavu. "Když strážníci trvali na tom, aby hudbu ztišil, začal se podnapilý muž chovat vulgárně a agresivně, a chtěl strážníky napadnout. Ti zareagovali použitím donucovacích prostředků, muže svedli na zem, a protože stále kladl aktivní odpor, přiložili mu pouta," přibližuje mluvčí městské policie Veronika Loucká.

Poté muže odvezli na povinné vyšetření po použití donucovacích prostředků do nemocnice. Přestupek rušení nočního klidu s mužem projedná odbor správních činností Magistrátu města Mostu, kam strážníci událost oznámili. V přestupkovém řízení mu může být udělena pokuta až do výše 10 000 korun.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru