Za nákupy zásadně neplatila! Ženu za deset dní pětkrát chytili při krádežích
Ilustrační foto: CC0
Most

Most - Během deseti dnů byla tento měsíc přistižena při krádežích v pěti případech 46letá žena z Chebu. Případem se zabývají mostečtí policisté.

V mosteckém supermarketu jí v tašce skončily baterie v hodnotě 2 451 korun. O dva dny později si do tašky měla ukrýt čokolády za 1 898 korun. Za tři dny vyrazila opět krást. V jiném supermarketu si měla vložit do tašky čokolády za 1547 korun, které nezaplatila.

O tři dny byla opět v jiném obchodě na nákupu za pět prstů. Tentokrát měla v kabele čokolády za 1 499 korun. Naposledy kradla v úterý, kdy měla odcizit sladkosti za 511 korun.

"Ve všech pěti případech jí úmysl nevyšel, podezřelá byla vždy zadržena poté, co nezaplatila za zboží u pokladny. Celkem měla žena odcizit věci za 7 900 korun. Policisté jí nyní sdělili podezření ze spáchání přečinu krádeže," uvedla mostecká policejní mluvčí Ludmila Světláková.

Krást žena chodila cíleně a lup hodlala zpeněžit.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru