Více než padesát dětí mělo jedinečný zážitek. Pohladily si v knihovně kohouta a křepelku
Foto: Městská knihovna Litvínov
Most

Litvínov – Během akce Minifarma v knihovně se děti seznámily s domácími zvířaty.

Chovatel domácích zvířat a dlouholetý kamarád knihovny Štefan Horský přinesl dětem ukázat zakrslého králíka, dvě křepelky a kohouta. Sdělil mnoho informací o chovu těchto zvířat a zodpověděl desítky dotazů od více než padesáti návštěvníků akce. Odvážné děti si mohly každé zvířátko pohladit, dokonce i kohouta Oskara.

Pan Horský dětem slíbil, že do knihovny rád zavítá znovu. Příště sebou přinese i kuřátka křepelek. Na pokračování akce Minifarma v knihovně se můžete těšit v dubnu nebo květnu 2020. Z toho důvodu doporučujeme sledovat webové stránky a facebook Městské knihovny Litvínov, aby Vám tato nebo jiná zajímavá akce neunikla.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru