AKTUÁLNĚ: V kraji řádí silný vichr. Stromy padají přes silnice, hasiči hlásí první výjezdy
I tohle dokáže silný vichr. Na Karlovarsku vyvrátil strom, který spadl na auto. Foto: HZS Karlovarského kraje
Most

Ústecký kraj - Do Česka vtrhl silný vítr, na mnoha místech Ústeckého kraje zasahují jednotky hasičů na odstranění padlých stromů na komunikacích. V místech zásahu lze očekávat omezení provozu.

Hasičské jednotky v Ústeckém kraji vyjely v úterý odpoledne zatím k osmi zásahům na odstranění stromu. "Ve čtyřech případech na Lounsku, ve třech na Mostecku a v jednom na Litoměřicku. V jednom případu spadl strom na dráty elektrického vedení, v ostatních na vozovku," uvedl k zásahu mluvčí hasičů Ústeckého kraje Lukáš Marvan.

Problémy hlásí i sousední Karlovarský kraj, kde zatím největší škodu napáchal strom spadlý na auto v Drahovicích na Karlovarsku. Naštěstí nešlo k žádnému zranění osob.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru