Muž na hodinku usnul u baru na mosteckém sídlišti. Probuzení bylo dost nepříjemné
Ilustrační foto: CC0
Most

Most - Mladík z Mostu čelí obvinění z provinění krádeže na osobě. Té se měl mladistvý dopustit podle policistů, kteří na případu pracovali, v jednom mosteckém baru na mosteckém sídlišti Zahradní.

Tam byl i poškozený jako host, kde u baru asi na hodinku usnul. Toho využil přítomný mladík a spícímu muži měl z kapes odcizit mobilní telefon a peněženku s hotovostí a osobními doklady. Poté z místa rychle odešel, aniž by krádež někdo z přítomných zaregistroval.

"Poškozený muž krádež zjistil hned po probuzení, škodu odhadl na částku 6 700 korun a informoval policii. Ta provedeným šetřením mladistvého odhalila. Obviněný je stíhán na svobodě. Odcizené věci policisté nezajistili," sdělila tisková mluvčí Policie ČR Ludmila Světláková.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru