Bezdomovec začal okupovat mostecký panelák. Po chodbách se od něj šířil zápach
Muž ležící na schodišti. Foto: Michal Hrdlička
Most

Most - Na zapáchajícího bezdomovce spícího na schodišti čtvrtého patra bloku 531 v ulici Lipová v Mostě upozornil jeden z nájemníků domu. Muž se obrátil na linku tísňového volání Městské policie s žádostí o pomoc a vyvedení muže z domu ven.

Cizí člověk prý v domě přespával již několik dní. Operační dozorčí na místo vyslal hlídku strážníků, která byla po příjezdu na místo kontaktována oznamovatelem, který strážníkům upřesnil místo, kde muž přespává.

Hlídka jela výtahem do pátého patra a již při vystupování z kabiny výtahu byl cítit nehorázný zápach linoucí se z místa, kde spal muž bez domova. Strážníci ho probudili, provedli ztotožnění, ověřili, zda po muži nepátrá Policie České republiky a posléze ho z místa vykázali.

1202bezdomovec2

Strážníci muže z domu vykázali. Foto: Michal Hrdlička

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru