Lidé upozornili na nepořádek u popelnic. Strážníci v obou případech zjistili, kdo to udělal
Nepořádek u popelnic. Foto: MP Most
Most

Most - Na odkládání objemného odpadu upozornil občan i strážník mimo službu. V obou případech se podařilo strážníkům přestupce zajistit.

Strážník toho času mimo službu uviděl muže, který opakovaně vynáší nábytek, části skříní a domovní dveře ke kontejneru. Podařilo se mu zjistit, ze kterého vchodu muž objemný odpad vynáší, pořídil fotodokumentaci a informoval kolegy ve službě. Těm se podařilo přestupce během pár minut zajistit. Muž se k činu doznal a následně odpad odnosil od kontejnerů zpět domů. Strážníci poté místo zkontrolovali a ověřili, zda odnosil všechen odpad. Za znečistění veřejného prostranství byla muži udělena bloková pokuta.

Následující den oznámil na linku 156 oznamovatel, že neznámí muži opakovaně vynášejí objemný odpad ke kontejnerům u potravin Kubísek. Oznamovatel předal strážníkům popis osob a uvedl, ze kterého vchodu muži s objemným odpadem vycházejí. Strážníci přestupce na místě zajistili, vyzvali je, aby odpad odnesli zpět do místa bydliště a uložili jim blokovou pokutu ve výši 1000 Kč.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru