Kdy bude zpřístupněna silnice kolem jezera Most? Začíná být snad jasno
Silnice z Mostu na Mariánské Radčice. Foto: archiv
Most

Most - Od loňského roku to vypadá, jako by se tam nic nedělo. Asfalt leží, čáry jsou nakreslené, značky postavené. Občas tudy projede nějaké auto. Buď na zvláštní povolení nebo to jeho řidič prostě i přes zákaz riskne. A je to nyní ráj pro bruslaře a cyklisty. Brzy už budou odkázaní výhradně na cyklostezku, která novou silnici z Mostu na Mariánské Radčice kopíruje.

Vyplývá to z odpovědi primátora Mostu Jana Paparegy na jeden z dotazů, které lidé pokládají vedení města.

"Stavba byla v lednu 2020 kompletně dokončena, včetně odstraňování vad a nedodělků, a předána zhotovitelem (HERKUL, a.s.) objednateli (Ministerstvo financí ČR). V současné době probíhá kolaudační řízení, přičemž vydání kolaudačního rozhodnutí očekáváme v březnu 2020. Hned následně bude silnice otevřena veřejnosti," vysvětluje Jan Paparega na webu města Mostu.

Zajímá vás současné dění v našem městě? Zajímají vás plány do budoucna? Ptejte se vedení města Mostu. Stačí vyplnit formulář na tomto odkazu.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru