Nábytek k popelnicím nepatří! Hříšníky v Janově odhalily kamery, museli uklidit
Situace, se kterou se setkávají všude. Snímek tentokrát není z Janova, ale sousedního Mostu. Foto: archiv
Most

Litvínov - Při pravidelné kontrole sídliště v Janově si strážníci všimli ve Větrné ulici u kontejnerů velkého množství objemného odpadu. Z kamerového záznamu obsluha zjistila, že jej tam odpoledne uložily dvě osoby.

V sobotu se další směně podařilo zjistit, kdo odpad ke kontejnerům odložil. Strážníci dali tomuto člověku pokutu a zároveň lhůtu na odstranění nepořádku do večera. Vše v pořádku bylo již při kontrole v odpoledních hodinách.

Objemný odpad jako stavební suď, starý nábytek a další neskladný odpad do klasických kontejnerů nesmí být ukládán. Občanům města je sedm dní v týdnu k dispozici sběrný dvůr.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru