Do dvou mosteckých škol půjde skoro dvacet milionů korun na jejich vylepšení
18. ZŠ v Mostě. Foto: Oldřich Hájek
Most

Most - Nové odborné učebny budou na 18. základní škole v mostecké Okružní ulici a v 11. základní škole v ulici Obrácnů míru rovněž v Mostě. Na jejich výstavbu budou vyhlášeny veřejné zakázky. Informovalo o tom město Most po poslední schůzi radních.

Předmětem první části veřejné zakázky na 18. ZŠ je provedení rekonstrukce budovy základní školy včetně provedení stavebních úprav stávající infrastruktury včetně zabezpečení bezbariérovosti školy pro osoby se sníženou schopností pohybu či orientace. V rámci stavebních úprav dojde k vybudování odborných učeben pro výuku fyziky, přírodních věd pro druhý stupeň, cizích jazyků a přírodních věd pro první stupeň.

Předmětem druhé části veřejné zakázky je vybavení rekonstruovaných učeben a zajištění konektivity v potřebné kvalitě a kapacitě v každém přípojném místě na základní škole. Celková předpokládaná hodnota pro část 1 i 2 veřejné zakázky činí necelých 13 milionů korun bez DPH. Realizace stavby bude spolufinancována z prostředků Evropského fondu pro regionální rozvoj prostřednictvím Integrovaného regionálního operačního programu IROP.

A v plánu jsou i vylepšení na 11. ZŠ. Předmětem zakázky je provedení stavebních úprav stávající infrastruktury včetně zabezpečení bezbariérovosti školy pro osoby se sníženou schopností pohybu či orientace. V rámci stavebních úprav dojde i tam k vybudování odborných učeben pro výuku informačních technologií a přírodních věd. Celková předpokládaná hodnota zakázky pro část 1 i 2 činí téměř 6,4 milionu korun bez DPH. Realizace stavby bude spolufinancována z prostředků Evropského fondu pro regionální rozvoj prostřednictvím Integrovaného regionálního operačního programu IROP.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru