Konec dalších kšeftů s drogami: Dva muži nabízeli pervitin výměnou za nocleh nebo sex!
ilustrační foto: CC0
Most

Chomutov - V minulém týdnu zahájil chomutovský vyšetřovatel v souvislosti s drogovou trestnou činností trestní stíhání dvou osob. Obvinil je z trestného činu nedovolená výroba a jiné nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy.

Prvním z obviněných je 42letý muž z Chomutova. Ten měl podle kriminalistů nejméně v uplynulých pěti měsících na Chomutovsku v desítkách případů distribuovat pervitin různým uživatelům. Drogu měl buď prodávat, nebo měnit za jinou protislužbu, například za možnost přespání.

Dalším obviněným je 45letý Chomutovan. Provinit se měl podobným způsobem, tedy distribucí pervitinu na různých místech v našem okrese. K té mělo docházet nejméně v období od června do listopadu loňského roku. Mělo jít o prodej několika gramů této látky různým osobám, a to za peníze, ale například i výměnou za sex.

"Oba obvinění se k trestné činnosti doznali. V případě odsouzení jim za zmíněný trestný čin hrozí trest odnětí svobody v délce trvání jednoho roku až pěti let, případně peněžitý trest. Vyšetřování pokračuje a probíhá na svobodě," uvedla policejní mluvčí Miroslava Glogovská.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru