Dělají si z Litvínova vrakoviště? Odstavili tu starou německou dodávku
Ilustrační foto
Most

Litvínov - Správce Domova důchodců v Janově kontaktoval v úterý strážníky s tím, že na vyhrazeném parkovišti domova stojí zaparkovaná dodávka a německé SPZ jsou položené na podlaze dodávky.

Z kamerového záznamu se zjistilo, že bílou dodávkou značky Ford přijel neznámý řidič na parkoviště v pondělí večer. Doprovázelo jej ještě osobní vozidlo. Muži, kteří z něj vystoupili, odmontovali z dodávky registrační značky, vhodili je dodávky a společně všichni odjeli osobním vozem.

Strážníci se obrátili na kolegy policisty z oddělení v Hamru, kteří následně zjistili, že registrační značky byly registrované v Německu, ovšem na Škodu Fabia. Navíc registrace byla zrušena v roce 2018.

Dodávka byla rovněž registrovaná v Německu a taktéž je již odhlášena z evidence, a to už v březnu loňského roku. Strážníci na vůz umístili botičku a dohodli se s kolegy z Policie ČR, že pokud se někdo dostaví na služebnu strážníků s tím, že chce botičku odmontovat, přivolají strážníci i policisty.

Nejde v poslední době o ojedinělý případ v našem kraji. V Ústí nad Labem dokonce odstavili nepojízdný autobus. Píšeme zde.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru