Mostečanka se naštvala a kopala do košů. Napáchala škodu za dvacet tisíc
Do košů kopala a při tom sprostě nadávala. Ilustrační foto: CC0
Most

Most - Nevhodné chování jedné ženy zaznamenali pracovníci mosteckého magistrátu začátkem února. V dopoledních hodinách se tam měla 27letá žena z Mostu na místě veřejnosti přístupném dopustit hrubé neslušnosti tím, že měla několikrát kopnout do dvou litinových odpadkových košů umístěných před budovou úřadu.

Ty se v důsledku jejího jednání převrátily na bok a při tom došlo k poškození jednoho z nich. To vše doplňovala peprnými výrazy.

Žena byla na místě zadržena strážníky a předána policii. Policisté mosteckého obvodního oddělení Mostečance sdělili podezření ze spáchání přečinů poškození cizí věci a výtržnictví. Hmotná škoda byla vyčíslena na částku 21 tisíc korun.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru