Kabelky pomáhají: Sběr kabelek pro dobročinné účely byl zahájen
Kabelky v Olympii pomáhají.
Most

Teplice - Olympia Teplice zahájila již 4. ročník dobročinného projektu „KABELKY POMÁHAJÍ“. I v letošním roce můžete věnovat kabelku na dobrou věc. Sběr kabelek probíhá na mnoha místech po celém Ústeckém kraji, seznam sběrných míst najdete na www.olympiateplice.cz. V obchodním centru Olympia od vás kabelku převezme obsluha infostánku.

Kabelku (batoh, psaníčko, cestovní tašku) můžete odnést na vybrané sběrné místo až do 20. dubna 2020. Po tomto datum už kabelky přijímá pouze infostánek v Olympii, a to až do pátku 24. dubna 2020, kdy začne charitativní bazar, který bude pokračovat i v sobotu 25. dubna 2020.

Letošním partnerem toho krásného projektu je Nadační fond Krajské zdravotní a.s. Vznikla tak nová sběrná místa, kterými jsou všechny nemocnice, která tato společnost sdružuje – Teplice, Ústí nad Labem, Děčín, Chomutov a Most.

Výtěžek z prodeje kabelek bude věnován Nadaci pro transplantace kostní dřeně.

2402kabelkypomahaji2

Zdravý muž či žena ve věku 18 − 35 let může vstoupit do Českého národního registru dárců dřeně a jednou třeba zachránit život těžce nemocnému tím, že daruje nepatrné množství svých zdravých krvetvorných buněk pro transplantaci.

Transplantaci kostní dřeně absolvuje v České republice ročně několik set pacientů. Z toho 75 % dárců krvetvorných buněk je od nepříbuzného dobrovolného dárce. Bohužel pro každého čtvrtého pacienta se "jeho" dárce kostní dřeně nenajde. Proto je tak nutné počet dobrovolníků v registru neustále zvyšovat.

Obchodní centrum Olympia Teplice a Nadační fond Krajské zdravotní a.s. srdečně děkuje každému, kdo se do dobročinné akce v letošním roce zapojí.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru