Kdy to jede? Dopravní podnik rozšířil informační systém na obě zastávky u 14. ZŠ
Rozšířený informační systém. Foto: DPmML
Most

Most – Informační systém v Mostě se rozrůstá. Cílem Dopravního podniku měst Mostu a Litvínova je neustále zlepšovat informovanost cestujících a tím zlepšit komfort cestování městskou hromadnou dopravou.

„Snažíme proto náš informační systém neustále rozšiřovat a doplňovat. Od cestujících máme většinou kladné ohlasy. Informační systém na zastávkách u 14. základní školy v obou směrech je po zkušebním provozu plně funkční,“ řekl ředitel dopravního podniku Daniel Dunovský a dodal, že pořízení rozšíření informačního systému bylo tentokrát bez podpory z Evropské unie, za to však ve spolupráci s městem Most.

Před koncem loňského roku město Most obě zastávky zrekonstruovalo, obdržely nový povrch a zejména speciální kasselské obrubníky určené pro autobusové zálivy.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru