Trojice mužů na Mostecku vykrádala rozestavěné domy. Než je chytili, stihli vše rozprodat
Ilustrační foto
Most

Mostecko - Vyšetřovatel mostecké policie obvinil tři muže ve věku 22, 36 a 43 let z přečinu krádeže ve spolupachatelství, nejmladšího navíc z přečinu poškození cizí věci. Muži se měli v různém složení ve čtyřech případech dopustit vloupání do různých objektů.

Celkem měli napáchat škodu za více než 197 tisíc korun. Případy objasnili kriminalisté spolu s policisty obvodního oddělení Obrnice. Ve třech případech obvinění „ pracovali“ ve dvojici, v jednom případě byl na trestní výpravě 22letý muž sám.

V obci Korozluky měli dva starší vniknout násilím do garáže, kde hledali, co by odcizili, ale zřejmě se jim nic nehodilo. V Patokryjích dva mladší z trojice překonali oplocení u rozestavěného domu, do kterého vnikli násilím a odcizit měli nářadí a kabely, na stejném pozemku se měli vloupat i do druhého rekonstruovaného domu, odkud si odnesli elektrické a různé jiné nářadí. Na stejném místě ještě stihli nakouknout do garáže a kůlny, z nich nic neukradli.

Nejstarší spolu s nejmladším v Obrnicích měli přelézt plot u hasičské zbrojnice a tam ze stánku vzali různé potraviny v hodnotě 3 500 korun. Nejmladší z trojice měl v obci Korozluky na Mostecku vniknout do opravovaného rodinného domu. Po jeho návštěvě majiteli objektu zmizelo nářadí, elektroinstalační materiál a další věci, vše za 62 tisíc korun. Odcizené věci nebyly zajištěny, ty obvinění údajně rozprodali.

Dva mladší z obviněných byli již za majetkový delikt odsouzeni a hrozí jim až pětiletý trest odnětí svobody, nejstarší může očekávat v případě uznání viny trest dvouletý.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru