Za pět bund a jedny kalhoty protřelý kriminálník neplatil, o lup vzápětí přišel
Ilustrační foto: CC0
Most

Most - Několikrát soudně trestaný muž ze Sokolovska byl o víkendu přistižen v Mostě při krádeži. Muž ve věku 37 let měl v obchodním domě v jedné prodejně s oděvy odcizit tři bundy a jedny kalhoty, které si ještě uvnitř uschoval do tašky, a poté bez placení prodejnu opustil.

Při odchodu ho zadrželi pracovníci ostrahy objektu. Muž měl v tašce ještě další dvě bundy, které stihl odcizit krátce před tím v jiné prodejně s oděvy.

"Lup v celkové hodnotě 4 792 korun byl zajištěn a vrácen zpět poškozeným firmám. Muž skončil na policii. Tam mu policisté mosteckého obvodního oddělení s ohledem na jeho bohatou kriminální minulost sdělili ve zkráceném přípravném řízení podezření ze spáchání přečinu krádeže, za který mu v případě odsouzení hrozí až tříletý trest odnětí svobody," uvedla mostecká policejní mluvčí Ludmila Světláková.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru