Připravte se na dopravní omezení. Silnice na Budovatelce dostane nový povrch
Třída Budovatelů. Foto: Oldřich Hájek
Most

Most - Řidiči se musejí připravit na dopravní omezení na hlavní mostecké třídě. V březnu totiž začne oprava komunikace Budovatelů. Vzhledem k její délce budou práce rozděleny do několika etap a potrvají až do července.

Krom centrální části třídy, na jejíž proměnu se připravuje architektonická soutěž, budou opravy probíhat od centra směrem k ulici Pražská (k dopravnímu podniku) a od Prioru ke kruhovému objezdu v místech křížení ulic Budovatelů a Rudolická.

Jako první přijde na řadu úsek od ulic U Stadionu po Rudolickou, tedy od sportovní haly po oválný objezd u zimního stadionu. Tam práce vypuknou již 17. března a trvat by měly do 30. března. Po frézování povrchů, které zabere zhruba čtyři dny, přijde 21. března na řadu pokládka asfaltu.

Následovat budou opravy silnice Budovatelů od ulice Moskevská po ulici U Stadionu, ty začnou 30. března a skončí 30. dubna. Od 4. do 22. května je v plánu opravit část třídy od ulic Pražská po ulici Z. Štěpánka. Na ně bezprostředně navážou práce v části od ulice Z. Štěpánka po ulici Mladé gardy, a to až do 10. června. Odsud až k ulici V. Nejedlého se bude pracovat ve dnech 11. až 30. června a poslední úsek od ulice V. Nejedlého po ulici J. Průchy přijde na řadu 1. července a skončit by měl v polovině uvedeného měsíce.

Doprava bude řízena příslušnými pracovníky a regulována přechodným svislým dopravním značením. Při opravách dojde k omezení nebo uzavření dopravy, která bude značena objízdnou trasou.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru