Chystá se několikaměsíční rekonstrukce plynovodů na sídlišti Liščí Vrch
Mostecké sedmistovky. Ilustrační foto
Most

Most - Největší distributor zemního plynu v České republice, společnost GasNet, zahájí letos v Mostě jednu ze svých nejvýznamnějších investičních akcí v regionu. Jedná se o nutnou rekonstrukci plynovodů na sídlišti Liščí Vrch. Důvodem této opravy je dlouhodobé zajištění bezpečnosti a plynulosti dodávek zemního plynu v této oblasti.

Realizace je naplánována v období od března do října letošního roku. Během rekonstrukce budou provedeny práce na uložení a zprovoznění nového plynárenského zařízení. Následně proběhne demontáž potrubí z kolektorů.

„Celá rekonstrukce je nezbytná pro zajištění bezpečných dodávek plynu v této lokalitě, zajistí nám je na několik desítek let bez nutnosti dalších stavebních prací na několik příštích desetiletí,“ vysvětlil mluvčí společnosti GasNet Pavel Zajíc.

Stavební práce budou zahájeny v březnu a jsou důsledně připravovány tak, aby dopady na dopravu, životní prostředí, ale i veřejný život ve městě byly naprosto minimalizovány.„Odběratelé plynu budou o případných odstávkách předem informováni,“ dodává Zajíc.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru