Celostátně hledaný muž přespával nedaleko policejní služebny. Strážníkům tvrdil, že je někdo jiný
Foto: Michal Hrdlička
Most

Most - Pod svícnem zase taková tma nebývá. Muž který se vyhýbal nástupu do výkonu trestu a bylo na ní vyhlášeno celostátní pátrání se ukrýval a přespával v Mostě nedaleko oddělení Policie České republiky u Jalty.

Muž se při kontrole totožnosti hlídkou strážníků městské policie z Mostu vydával za někoho jiného, avšak velitel směny mosteckých strážníků muže velice dobře znal a díky místní znalosti věděl, že po něm pátrá Policie České republiky.

0103hledany

Foto: Michal Hrdlička

Strážníci muže zadrželi omezili na osobní svobodě přiložením služebních pout a ten posléze putoval v doprovodu hlídky Policie České republiky do litoměřické věznice.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru