Muž vlezl v Mostě do cizího bytu a tam se dožadoval jídla a pití. Měl u sebe nůž a žiletky
Policisté muže krátce po činu zadrželi. Foto: Michal Hrdlička
Most

Most - Ve večerních hodinách vlezl muž pod vlivem alkoholu do bytu v bloku sto v Mostě. Problém byl ale v tom, že byt nebyl jeho a po neoprávněném vniknutí dovnitř se dožadoval jídla a pití.

Rodina, která byla uvnitř, se ihned obrátila prostřednictvím tísňové linky na Policii České republiky a muž se dal na útěk. To ale netušil, že už k němu směřují policejní hlídky, které ho bezprostředně po spáchání činu zadržely na třídě Budovatelů.

Při osobní prohlídce byl u muže nalezen nůž a několik žiletek. Policisté u výtečníka provedli orientační dechovou zkoušku, muž nadýchal přes dvě promile alkoholu.

Díky rychlému a velice profesionálnímu zásahu policistů z oddělení hlídkové služby Policie České republiky v Mostě byl poberta krátce po činu zadržen a předán do rukou zákona.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru