Slyšeli jste hlášení z policejního vozu? Městská policie tak nově předává informace občanům Mostu
Městské policie Most. Ilustrační foto: město Most
Most

Most - Městská policie ve spolupráci s městem Most a mosteckou nemocnicí bude informovat o důležitých pravidlech a doporučeních v nouzovém stavu mostecké občany prostřednictvím hlášení ze služebního vozu. Město Most žádá občany, aby věnovali těmto hlášením pozornost a dodržovali všechna doporučení a nařízení.

Hlášení ze dne 27. března se týkalo vstupu do nemocnice v Mostě, komunikace s lékaři a postupu při náhlých zdravotních obtížích a informacích souvisejících s karanténou a možnou nákazou Covid-19.

„Chystáme dále základní souhrn pravidel týkajících se prevence šíření koronaviru ve městě a také informací, kam se mohou občané, zejména osaměle žijící senioři, obrátit o pomoc. Hlášení je určeno zejména pro osoby, které nemají přístup k internetu, ale také nám pomůže sdílet aktuální informace specifické pro naše město,“ vysvětlil ředitel městské policie Jaroslav Hrvol.

Hlášení městské policie také bude obsahovat informace související s vyhlášením nouzového stavu, jako je zákaz volného pohybu osob, zákaz shlukování ve skupinách tří a více osob, použití ochrany nosu a úst nebo dodržování základních hygienických pravidel.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru