Nuda v karanténě? Kdosi zkusil sjet černou sjezdovku na Klínovci v autě a havaroval
Peugeot skončil v lese. Foto: Skiareál Klínovec
Most

Klínovec – Zřejmě rozehnat nudu chtěl řidič červeného staršího peugeotu, možná i s dalšími kamarády, na stále ještě zasněžených svazích Klínovce.

Vozidlo skončilo mezi stromy v lese omotané bezpečnostními zábranami, které chrání lyžaře. Značky na autě nejsou. „Kromě trestuhodné škody na přírodě, se dotyční dopustil(i) i vážného ohrožení bezpečnosti (sáňkaři, skialpinisti, zvířata). Není v našich silách uzavřít a hlídat, co se děje na všech sjezdovkách a mohlo dojít k tragédii. Celou věc předáváme na policii,“ informovali pracovníci Skiareálu Klínovec.

Automobil je starším Peugeotem 206. „Věříme, že viník tohoto hloupého činu se brzy najde. Budeme rádi za jakoukoliv informaci,“ dodávají z Klínovce k nepochopitelné události.

Přesně před rokem se na Mostecku stala jiná kuriozita v dopravě. Řidič kamionu zkusil vyjet až na vrchol Hněvína, ale zasekl se. Připomeňte si to v článku zde.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru