Mostečanka vzala kartu muži, se kterým žila. Peníze pak vybírala s bývalým přítelem
Ilustrační foto: CC0
Most

Most - Vyšetřovatel mostecké policie obvinil v těchto dnech z přečinů neoprávněného opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku a krádeže 36letou ženu z Mostu.

Podle policistů obvodního oddělení Most Zahradní měla žena koncem loňského roku poškozenému muži, se kterým žila ve společné domácnosti, odcizit z jeho peněženky platební kartu. "S kartou pak měla ve spolupráci se svým bývalým přítelem u bankomatů vybrat celkovou částku ve výši 30 tisíc korun. Muž však nevěděl nic o tom, že karta je kradená," sdělila mluvčí mosteckých policistů Ludmila Světláková.

Tohoto jednání se měla žena dopustit, aniž by k držení platební karty dostala souhlas oprávněného držitele a musela si být vědoma, že není oprávněna tuto platební kartu držet ani používat. Obviněná Mostečanka je vyšetřována na svobodě.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru