Řidička si špatně vysvětlila gesto deštníkem a na přechodu porazila chodkyni
Ilustrační foto: CC0
Most

Most - Vyšetřovatel mostecké policie zahájil stíhání ženy z Mostecka a obvinil ji nyní z přečinu ublížení na zdraví z nedbalosti. Řidička porazila na přechodu chodkyni.

Motoristka měla loni na sklonku roku v podvečerních hodinách v Mostě na sídlišti Zahradní u kruhového objezdu zastavit se svým autem před přechodem pro chodce, kde stála chodkyně, která po zastavení vozu mávla deštníkem a vstoupila na přechod.

"Žena za volantem si však toto gesto vysvětlila tak, že může jet a s vozidlem se rozjela. Došlo ke střetu, při kterém chodkyně utrpěla zranění, které si vyžádalo léčení s pracovní neschopností. Při nehodě vznikla hmotná škoda ve výši 10 tisíc korun," uvedla mluvčí policie Ludmila Světláková.

Alkohol u obou účastnic dopravní nehody nebyl zjištěn.

 

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru