Zloději kradou i v době nouzového stavu. Hrozí jim vyšší tresty
Ilustrační foto
Most

Mostecko - Mostecká policie eviduje případy krádeží i v době vyhlášeného nouzového stavu, za který hrozí vyšší trestní sazba a soud může pachatelům trestné činnosti uložit až osmiletý trest odnětí svobody.

Neznámý zloděj vnikl v mostecké části Podžatecká do obytného domu a v suterénu odcizil volně odložené kolo v hodnotě vyšší než 20 tisíc korun. Dvě jízdní kola zmizela nedávno ze sklepní kóje v ulici Pionýrů, kam se lapka vloupal za použití násilí. Poškozenému majiteli zloděj zanechal škodu ve výši 30 tisíc korun.

Do třetice se zločinu krádeže vloupáním dopustil i neznámý poberta, který v Hamru na Litvínovsku vnikl za užití síly do zaparkovaného osobního vozidla, ze kterého si odnesl autorádio a další věci. Poškozenému motoristovi způsobil škodu za 9 tisíc korun.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru