Mostečan přepadl důchodce na ulici! Po ráně zezadu do hlavy ho obral i o hůl
Ilustrační foto: CC0
Most

Most - Okresní soud v Mostě poslal do vazby 28letého muže z Mostu, kterého vyšetřovatel mostecké policie obvinil ze zvlášť závažného zločinu loupeže. Případ objasnili kriminalisté.

Podle nich měl obviněný přepadnout a okrást staršího muže. Ten se koncem ledna vracel domů z nákupu a na rohu křižovatky na sídlišti Zahradní ho měl neznámý pachatel udeřit zezadu do hlavy. „Poškozený po útoku upadl na zem, a když se probral, zjistil, že ho kdosi obral o mobilní telefon, osobní doklady, cigarety a také mu chyběla francouzská hůl,“ uvádí mostecká policejní mluvčí Ludmila Světláková.

Napadený senior utrpěl povrchová poranění a loupeží mu byla způsobena hmotná škoda ve výši 2 680 korun. Odcizené věci kriminalisté již nezajistili.

Vyšetřovatel po obvinění podal státnímu zástupci podnět na vazební stíhání a mostecký soud vazbu na Mostečana uvalil.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru