FOTO: V řece nalezli potetovaného mrtvého muže. Policisté zjišťují, kdo to byl
Pomozte policistům zjistit totožnost mrtvého muže. Foto: Policie ČR
Most

Ústí nad Labem - Ústečtí policisté žádají veřejnost o pomoc při pátrání po totožnosti muže, který byl dne 7. dubna 2020 v ranních hodinách nalezen ve vodě na pravém břehu řeky Labe v katastru obce Valtířov.

„Na místě tělo ohledal koroner a byla nařízena soudní pitva. Soudní pitva následně určila, že na smrti muže neměla podíl cizí osoba,“ uvedla policejní mluvčí Veronika Hyšplerová.

Popis muže:

muž, běloch, 20 - 25 let, krátce střižené světlé vlasy po stranách vyholené 188cm, váha 85kg

Oblečen byl v šedém bavlněném tiku s nápisem ADIDAS, bavlněné bundo-mikině zn. WORKWEAR, žluté barvy s koženkovými doplňky vel. „M“, elastických džínových modrých kalhotách zn. STAR RAW, bavlněných černých ponožkách s nápisem fotbalového klubu FC BAYERN, a sportovních botách NIKE.

Muž měl po těle několik tetování:

  • levé prso - tetování s motivem ptáka s roztaženými křídly ve velikosti 12x8cm, tmavé barvy
  • v zadní části na zádech na pravé lopatce se nachází tetování s motivem sovy ve velikosti 18x20cm, tmavé barvy
  • v zadní části na zádech v oblasti páteře kde končí krk se uprostřed nachází tetování v podobě nápisu "OMNIA VINCIT AMOR" o velikosti 10x2cm, tmavé barvy
  • na pravé ruce v oblasti nad ramenem se nachází tetování s motivem postavičky roboty v kruhu o velikosti 6x7cm, tmavě-červené barvy
REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru