Zlodějíček (34) kradl v mosteckém sportu. Z prodejny odešel v odcizené teplákovce
ilustrační foto
Most

Most - Několikrát soudně trestaný muž ve věku 34 let z Mostu se vydal opět krást. Tentokrát zamířil v centru města Mostu do obchodního domu do jedné tamní prodejny se sportovním zbožím.

Mezi regály si vybral sportovní soupravy a zašel s nimi do zkušební kabinky. Ven vyšel jen s jednou soupravou, kterou vrátil do regálu a poté vyšel z prodejny ven. Ve vestibulu na něj již čekali pracovníci ostrahy prodejny, protože krádež neunikla pozornosti pracovníků prodejny, a ti podezřelého zadrželi a předali přivolané policii. Ta zjistila, že muž má pod svým oděvem oblečenou odcizenou teplákovou soupravu v hodnotě 1 tisíc korun. Tu filuta při odcizení poškodil, a proto nemohla být vrácena zpět do prodeje.

Vyšetřovatel mostecké policie nyní muže obvinil ze zločinu krádeže, za který mu hrozí s ohledem na dobu spáchání krádeže, kdy ke krádeži mělo dojít za vyhlášeného nouzového stavu, trest odnětí svobody na dva roky až osm let. Obviněný Mostečan je stíhán na svobodě.

(LS)

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru