Požár loveckých chat Na Tokáni vyšetřují kriminalisté. Co bylo příčinou?
Foto: HZS Ústeckého kraje
Most

Rynartice - V pátek 22. května před sedmou hodinou ráno přijali policisté oznámení o požáru dvou loveckých chat Na Tokáni. Vzhledem k rozsahu požáru provedli ohledání místa až po úplné likvidaci ohně a vychladnutí požářiště.

"Spolupracovali jsme s vyšetřovateli hasičů, znalci z Technického ústavu požární ochrany, na ohledání se podílel i policista skupiny speciálních kynologických činností se služebním psem vycvičeným na detekci akcelerantů hoření," uvedl policejní mluvčí Daniel Vítek.

Škoda na požárem zcela zničených nemovitostech byla předběžně vyčíslena na více jak 23 milionů korun. "Kriminalisté pracují s několika vyšetřovacími verzemi, jako nejpravděpodobnější se zatím jeví technická závada, nicméně abychom jednoznačně stanovili příčinu požáru, musíme vyčkat na výsledky znaleckých posudků," dodává mluvčí.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru