Zloději poškodili kolejiště tramvají, vyřadili dálkové ovládání výhybky
Na snímcích pozůstatky po návštěvě nenechavců. Foto: DPmML
Most

Most - Cílem neznámých vandalů se stalo zabezpečovací zařízení pro obsluhu výhybky na tramvajové dráze před mosteckým kolejovým křížením u bloku 100, zvaným triangl.

„Neznámý pachatel zde odcizil cívku a kvůli tomu je nyní nefunkční dálkové ovládání výhybky,“ informoval Daniel Dunovský, ředitel Dopravního podniku měst Mostu a Litvínova.

Nefunkčnost dálkového ovládání výhybky v tuto chvíli komplikuje provoz na lince č. 3, kdy řidiči a řidičky tramvají musí výhybku před trianglem přestavět ručně. „Pracovníci vrchního vedení na odstranění závady způsobené zřejmě sběrači barevných kovů pracují,“ dodal Dunovský.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru