Tři večery chodil krást muž do jednoho domu na mosteckém sídlišti Liščí vrch
Muž měl klíč od domu. Ilustrační foto: CC0
Most

Most - Vyšetřovatel mostecké policie zahájil stíhání 44letého muže z Litvínova a obvinil ho z přečinu krádeže vloupáním a porušování domovní svobody. Muž se měl ve třech případech dopustit krádeží vloupáním ve sklepních prostorech panelového domu na mosteckém sídlišti Liščí vrch, odkud měl odcizit uložené věci a poškozeným majitelům zanechal hmotnou škodu ve výši 23 tisíc korun.

"Obviněný měl do domu vniknout za pomocí shodného klíče a poté se dostal do suterénu objektu, kde se měl vloupat za užití síly do tří uzamčených sklepních kójí a to během tří večerů," uvedla Ludmila Světláková, mluvčí mosteckých policistů.

Z jednoho sklepa měl odnést nářadí v hodnotě 12 tisíc korun, z dalšího měl odcizit dětské jízdní kolo a ze třetí sklepní kóje si vzal lyže, lyžařské boty, tašku na obuv a další sportovní vybavení v hodnotě pěti tisíc korun.

Kriminalisté, kteří na případu pracovali, u obviněného zajistili část sportovního vybavení. Litvínovan je stíhán na svobodě a může být potrestán až na tři roky odnětí svobody.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru