Místo žulových kostek hladký asfalt. Tři přejezdy v Mostě už nedrncají
Jeden z opravených přejezdů. Foto: DPmML
Most

Most - Dopravní podnik měst Mostu a Litvínova dokončil výměnu tramvajových kolejnic na dvou přejezdech u svého sídla. Po výměně kolejnic byl externí firmou položen nový asfaltový koberec celkem na tři tramvajové přejezdy.

„Zásadně se tak zlepší komfort řidičů osobních i nákladních vozidel při přejíždění tramvajové trati, zbývá už jen doplnit vodorovné dopravní značení. Celou akci jsme financovali z vlastních prostředků a realizovali jsme ji vlastnímu silami,“ přiblížil Daniel Dunovský, ředitel dopravního podniku.

Dosud byl nerovný povrch přejezdů vydlážděný žulovými kostkami, kterým se říká kočičí hlavy. Na akci se podíleli pracovníci vrchní stavby a údržby Dopravního podniku měst Mostu a Litvínova.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru