Muž ukradl náušnice. Nemohli ho ani vyslechnout, jak byl opilý
Ilustrační foto: CC0
Most

Most - Policie v Mostě obvinila ze zločinu krádeže 42letého muže z Litvínovska. Ten měl v době vyhlášeného stavu nouze v jednom litvínovském supermarketu ve večerní době odcizit náušnice v hodnotě 149 korun.

Ozdoby si měl ukrýt do kapsy oděvu, a poté prošel pokladnou, aniž by za ně zaplatil. Na místě byl zadržen pracovníkem ostrahy. Lup byl zajištěn a vrácen zpět do prodejny. Muž kradl i přesto, že byl v posledních třech letech za obdobné jednání odsouzen.

"Policisté nemohli po krádeži muže vyslechnout, neboť byl evidentně pod vlivem alkoholu, když mu hlídka naměřila při dechové zkoušce 3,9 promile alkoholu v dechu. Za krádež zboží v hodnotě 149 korun mu může soud uložit trest odnětí svobody na dva roky až osm let," uvedla mostecká policejní mluvčí Ludmila Světláková.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru