Strážníci v Mostě zadrželi dva hledané muže i mladíka, který utekl z výchovného ústavu
Strážníci zajistili tři hledané osoby a předali je Policii ČR. Foto: MP Most
Most

Most - Při kontrolní činnosti po druhé hodině ranní v ulici Konstantina Biebla uviděli strážníci muže, o kterém věděli, že se nachází na seznamu hledaných osob Policií ČR. Dalšího hledaného muže pak zajistili v ulici Obchodní.

Strážníci obě hledané osoby předali se všemi poznatky službu konajícímu policistovi Policie ČR. Další osobou v celostátním pátrání, která neunikla mosteckým strážníkům, byl mladík, který utekl z výchovného ústavu.

Strážníci provedli kontrolu v místě bydliště jeho matky a hledaného tam zajistili. Strážníci patnáctiletého mladíka převezli na služebnu policie ČR, kde ho se všemi poznatky předali službu konajícímu policistovi.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru