Topná sezóna končí. V úterý v Litvínově a Janově startuje čtyřdenní odstávka v dodávce teplé vody
Práce na přepojení na provizorní potrubí započnou 2. června. Foto: UE
Most

Mostecko - V neděli 31. května přeruší společnost United Energy a Severočeská teplárenská dodávky tepla pro města Most a Litvínov.

„Topná sezóna v loňském roce byla v obou městech ukončena stejně jako letos až k oficiálnímu termínu ukončení topné sezóny uvedeným ve vyhlášce Ministerstva průmyslu a obchodu,“ sdělila Miloslava Kučerová, tisková mluvčí společnosti. „V případě opětovného poklesu venkovních teplot je teplárenská společnost, na základě žádosti odběratelů, kdykoliv připravena dodávky tepla opět obnovit,“ dodala Kučerová.

V úterý 2. června pak startuje, v souvislosti s rekonstrukcí hlavního napáječe, čtyřdenní odstávka v dodávkách teplé vody pro města Litvínov a Janov. Práce na přepojení na provizorní potrubí započnou 2. června v brzkých ranních hodinách, skončení prací a obnovení dodávek plánuje společnost 5. června ve večerních hodinách.

Za snížení komfortu obyvatel v době odstávky se společnost omlouvá.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru