U pomníčků obětí tragických nehod se objevují výstražné cedulky
Jeden z pomníčků na místě budoucí dálnice u Loun. Foto: Michal Hrdlička
Most

Lounsko - Tak jako jiné nebezpečné úseky silnic po celé České republice, také lounský obchvat provází od samého počátku spousta dopravních nehod, mnohdy s tragickým koncem.

Po těchto tragických nehodách vyrostlo podél silnice číslo 7, která je hlavní spojnicí měst Most, Chomutov a Louny s Prahou, několik pietních pomníčků, kde mohli pozůstalí zapálit svíčku, položit květinu či zavzpomínat na tragicky zesnulé.

Kvůli přípravě a stavbě nového úseku dálnice D7 můžete právě v těchto dnech u pomníčků vidět výstražné cedulky, který upozorňují a vyzývají majitele těchto náhrobků k jejich neprodlenému odstranění.

Pokud nebudou odstraněny před zahájením stavby, Ředitelství silnic a dálnic pomníčky uloží k následnému vyzvednutí na provizorní skládku s možným přístupem pro majitele.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru