Most hledá úspory. Nebude parkování v Josephu, hřiště ani nová síň pro zastupitele
Zatím nebude parkovací pruh pro kamiony v průmyslové zóně. Foto: Oldřich Hájek
Most

Most - V návaznosti na další propady v příjmové části rozpočtu města Mostu pro rok 2020 a prognózy Ministerstva financí na další vývoj (propad až o 23%), způsobených pandemií covid-19, vedení města zahájilo kroky nutné k dosažení úspor v rámci schváleného rozpočtu pro rok 2020.

Z přehledu investičních akcí z kapitálového rozpočtu roku 2020 budou vypuštěny investiční akce ve výši přes 40 milionů korun.

Přehled investičních akcí, které nebudou realizovány:

Rekonstrukce velké zasedací místnosti – Magistrát města Mostu (-33.800.000,- Kč) – bude přesunuto do jednoho z následujících rozpočtových období.

Magistrát města Mostu – otočné dveře (-1.500.000,- Kč) – bude přesunuto do jednoho z následujících rozpočtových období.

Dětské hřiště Vtelno – obměna herních prvků (-182.000,- Kč) – zahrnuto jako požadavek obyvatel místní části Vtelno do participativního rozpočtu; případně bude přesunuto do jednoho z následujících rozpočtových období.

Magistrát města Mostu – zhotovení sádrokartonového stropu, 4. patro (-500.000,- Kč) – návaznost na rekonstrukci zasedací místnosti ve 4. patře, případně bude přesunuto do jednoho z následujících rozpočtových období.

Dodávka speciálního automobilu pro Správu městských lesů (-1.000.000,- Kč) - bude přesunuto do jednoho z následujících rozpočtových období.

Parkovací pruh pro kamiony v SPZ Joseph (-3.434.000,- Kč) - bude přesunuto do jednoho z následujících rozpočtových období.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru