Osm nehod za víkend na Mostecku. Na silnicích v kraji nikdo nezemřel
Nedělní nehoda na třídě Budovatelů. Foto: čtenář
Most

Ústecký kraj - Během víkendu, od pátku do neděle, vyjížděli dopravní policisté v Ústeckém kraji k řešení 68 dopravních nehod a havárií. Na Mostecku se jich stalo osm.

V pátek došlo k 31 nehodě, v sobotu k 21 a v neděli k 16 nehodám. Nikdo nebyl usmrcen. Těžce zraněn byl jeden člověk a lehké zranění utrpělo 9 osob. Hmotná škoda byla vyčíslena na 3 077 000 korun.

"Nejčastější příčinou dopravních nehod byl nesprávný způsob jízdy, a to ve 27 případech. V 10 případech bylo příčinou nedání přednosti v jízdě a v 8 případech nepřiměřená rychlost. Nesprávné předjíždění nebylo příčinou ani jedné nehody. Pod vlivem alkoholu bylo 6 účastníků dopravních nehod," uvedla policejní mluvčí Šárka Poláčková.

Na Děčínsku se stalo 12 havárií, stejně tak na Lounsku. Na Chomutovsku, Litoměřicku a Mostecku řešili policisté po osmi nehodách, na Teplicku vyjížděli policisté pětkrát. Nejvíce se bouralo na Ústecku, a to ve 14 případech. Dálnicí oddělení má v evidenci jeden karambol.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru