Z ruiny bude krásných 24 bytů. V Mostě opraví zničený dům z padesátých let
Blok 34. Foto: Oldřich Hájek
Most

Most - Společnost Mostecká bytová plánuje rekonstrukci bloku 34. Ten je nyní zcela vybydlený.

Radní vzali na vědomí informaci o přípravě rekonstrukce objektu bloku 34 v ulici Jaroslava Seiferta v Mostě na bytový dům. Bytový dům byl do provozu uveden po kolaudačním řízení v roce 1955 a byl využíván pro bydlení. Zhruba před 15 lety byl vybydlen do té míry, že není schopný užívání.

Cílem stavebních úprav je modernizace stávajícího objektu tak, aby vyhovoval současným požadavkům na bydlení. Bude opraven střešní plášť, dojde ke zlepšení tepelně technických vlastností budovy a k obnově vnitřního zařízení budovy. U domu bude vybudováno parkoviště.

Rekonstrukcí vznikne 24 plně vybavených bytových jednotek o velikosti 2+kk s výměrou cca 50 m2/jednotka, analogicky jako v bl. 35. Náklady na rekonstrukci bloku 34 vychází cca na 50 milionů Kč včetně DPH.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru