Mladíček vozil další lidi po Mostě opilý, nemá ani řidičák
Ilustrační foto
Most

Most - Na policejní kontrolu narazila tříčlenná osádka osobního vozidla značky Kia na mostecké ulici Budovatelů v neděli krátce po půlnoci. Policisté hlídkové služby vozidlo zastavili a provedli běžnou silniční kontrolu. Mladý muž za volantem však policistům nepředložil řidičský průkaz, jelikož není držitelem žádné skupiny řidičského oprávnění.

Policisté z něj při komunikaci cítili alkohol a provedli u něj dechovou zkoušku. Ta ukázala, že muž požil alkohol, neboť mu hlídka přístrojem naměřila hodnotu alkoholu v dechu ve výši 1,4 promile. Policisté muže zadrželi a převezli ho na policejní oddělení, kde byl umístěn v policejní cele. V pondělí dopoledne byl 18letý mladík z obce na Mostecku ze zadržení propuštěn a od policistů si převzal záznam o sdělení podezření ze spáchání přečinu ohrožení pod vlivem návykové látky.

Tři řidiči měli pozitivní test na drogy

Policisté hlídkové služby v neděli po 9. hodině zastavili v ulici Čsl. armády řidiče osobního vozidla značky Škoda, který se podrobil orientačnímu testu na drogy. Test ukázal na přítomnost amfetaminu. Dalšího muže za volantem fiatu kontrolovali litvínovští policisté v poledne v ulici Jiráskova. Motorista se podrobil testu na drogy, který byl pozitivní na amfetamin.

Třetí auto zastavili hlídkaři v ulici Rudolická v odpolední době. Řidič vozu značky VW měl též pozitivní výsledek testu na drogy. "Všichni tři se následně podrobili lékařskému vyšetření a odběrům biologického materiálu a policisté řidičům ve věku 26, 27 a 49 let sdělili podezření ze spáchání přečinu ohrožení pod vlivem návykové látky,"

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru